Het Hart van Voorschoten
Een centrum dat bruist!

Activiteiten 

 

Mei:

 

De baskets zijn opgehangen en de bloembakken zijn geplaatst!.  Als Centrum Ondernemers vinden wij het belangrijk dat u elke dag in een prettige en sfeervolle omgeving kunt winkelen. Zoals u zult kunnen gaan zien hebben we zelfs besloten om het aantal baskets uit te breiden op de koningin Julianalaan en de Veurseweg t/m Hoogvliet en tevens bloembakken te plaatsen op diverse plaatsen in het centrum.

MET HET HART VAN VOORSCHOTEN EEN BLOEIENDE ZOMER TEGEMOET!

Op zaterdag 18 mei delen de Centrum Ondernemers gratis ruim 7000 Dahlia bollen uit in 4 verschiillende soorten te weten:  Bishop of Liandaff, Onesta, HS Flame en de Golden Sceptre!

Tevens is er op de Voorstraat de bekende Tuinfair.


 

18 mei is er in het centrum van Voorschoten de tuinfair 


JUNI

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni organiseren wij in samenwerking met de horeca BEAT & BITES. Op diverse plaatsen in het centrum is er muziek en zijn er proeverijen.

Dit evenement komt in de plaats van Jazz Culinair. Zodra het programma bekent is, publiceren wij dit.


JULI

Voorschotense Paardendagen op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli


De Voorschotense Paardendagen, het belangrijkste evenement van Voorschoten. Maar niet alleen voor Voorschotenaren, want van heinde en verre komen mensen naar Voorschoten om het laatste weekend van juli dit paardenevenement mee te kunnen maken. Het dorp staat dat weekend weer helemaal in het teken van de Voorschotense Paardendagen. En groot nieuws! De Voorschotense Paardendagen gaan worden bijgeschreven in de Nationale Inventarisatie Immaterieel Erfgoed.SEPTEMBER

Als u in september iets aanschaft bij de centrumondernemers ontvangt u een deelnameformulier waarmee u kans maakt op een van de 10 prijzen die wij elke dag gaan weggeven.Het Weekend van Voorschoten

Op zaterdag 14 en zondag 15 september is er voor de 21e maal Het Weekend van Voorschoten.
OKTOBER


Zaterdag 26 oktober staat het centrum in het teken van Halloween.